ЛАЗЕРНИ СИСТЕМИ

 

НАЧAЛО

РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ

ОБЕМНИ СТИКЕРИ

СТИКЕРИ ДРУГИ

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ

ЗНАЧКИ

КУПИ И МЕДАЛИ

ПЛАКЕТИ

ИЗДЕЛИЯ ОТ ПЛЕКСИГЛАС

МАШИНИ ЗА РЕКЛАМА

УСЛУГИ

ЛАЗЕРНА СИСТЕМА FIBER MARK "SEI LASER" ЛАЗЕРНА СИСТЕМА "EPILOG"
Най-новата, свръхскоростна лазерна система за гравиране на метали и неметали. Работна площ до 110 х 110 mm. Гравира всички видове метали - желязо, никел, алуминий, месинг, злато, сребро. . . . . без изключения. Гравюрата е от ефирно прозрачно до плътно черно без да използва пасти и шпрей за оксидация , която впоследствие се изтрива. Много висока прецизност - линии с дебелина 0.02 мм. се гравират без проблем. Подходяща е за гравиране и маркиране както на единични рекламни сувенири, така и за големи серии промишлени детайли. Сроковете за изработка на Вашите поръчки са минимални - от днес за утре. Системата е италианско производство. Високо производителна лазерна система.Използва се за рязане на дърво, пластмаси, акрил, тъкани, кожа, корк, хартия, каучук, фурнир. Гравира: стъкло, дърво,пластмаси, акрил, метали с покритие, тъкани, керамика, кожа, каучук и мн. други. С нея Ние изработваме: фирменни пачати, табелки за дома и офиса, визуализация на хотели и др., гравиране на плакети от стъкло, дърво, акрил, сувенири от дърво, кожа - естествена и изкуствена, светещи табели от акрил, сувенири от корк, маркиране на детайли, изделия от плексиглас, гравиране на сувенири и мн. други. Лазера е американско производство.
 

Днес, благодарение на съчетаването на компютърните технологии с вековните традиции при гравирането, стана възможно постигането на изключителни резултати. Сега, както и преди, гравирането се извършва чрез механично отнемане на тънък слой от материала, като по този начин се постига неповторимият ефект на успоредните пътечки, сякаш са гравирани на ръка.

 
С нашата съвременна технологична база, постигаме точно този ефект, осигурявайки продукт, който не може да бъде сравнен с нищо друго.
 
Не само на теория, а и на практика с използването на двете лазерни системи Ние можем да гравирамеа абсолютно авсичко ас ависокоа качество на достъпни цени с дълготрайност "до живот"