НАЧAЛО

РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ

ОБЕМНИ СТИКЕРИ

СТИКЕРИ ДРУГИ

КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ

ЗНАЧКИ

КУПИ И МЕДАЛИ

ПЛАКЕТИ

ИЗРАБОТКА НА ПЕЧАТИ

ИЗРАБОТКА НА ТАБЕЛИ

МАШИНИ ЗА РЕКЛАМА

УСЛУГИ

Ние сме едни от първите производители в България на обемни стикери. Те са характеризират с високо качество, изпълнено за кратки срокове на ниски цени.
Формите и размерите са без значение и могат да бъдат: кръгли, елипсовидни,квадратни, правоъгълни, триъгълни, всякакви неправилни форми по Ваш проект.Имаме само едно условие: всички ъгли / външни и вътрешни /да са заоблени минимално - R 2 mm.
Стикерите се отпечатват и изрязват на дигитални машини / 1440 dpi /,което гарантира високо качество на печат и прeцизно и точно изрязване. Цветността е дефинира по CMYK. Изображението / логото / трябва да е раздуто не по-малко с 0.5 мм. от всички страни от контура за рязане. Отпечатъка е пълноцветен / броя на цветовете не влияе на цената / и може да бъде на бяло, сребърно, златно, както и вече на сребърно и златно фолио с огледален ефект / полиестерно / фолио.Цените се определят от размера и тиража на поръчката / при полиестерното фолио са по-скъпи/. Работим без ограничение за минимален тираж / цената на стикерите + 24 лв. за подготовка/, така че може да поръчате и 20 или 30 бр. стикери. Изработката на мостри е безплатна при поръчки над 500 лв. За по-малки суми цената на мострата се заплаща + 24 лв. за подготовка.

Доминг стикерите са UV устойчиви, не пожълтяват.
Благодарение на изключителната си гъвкавост и еластичност, те могат да залепват и към леко заоблени и контурни повърхности.
Полиуретановото покритие запазва яркостта на цветове, те остават все така ярки както при отпечатването им.


Сроковете за изработка са минимални – от три до пет работни дни / без повишение на цените за експресни поръчки /, при по-големи тиражи сроковете се договарят допълнително. Доставките са за Наша сметка при поръчки над 1000 лв.

Безплатен комплект мостри. Kачеството на изработваните от нас обемни стикери може да проверите, като поръчате безплатен комплект мостри на

телефон: 0888 580 375 или на e-mail: evelin@abv.bg

Задайте Ни размери и тираж и ще се убедите сами !


 

Всички полета със знак * са задължителни. Ако срещатате трудности, моля обадете се на тел. 0888 580 375

От Нас Вие ще получите: КАЧЕСТВО, СРОК НА ИЗПЪЛНЕНИЕ, НИСКИ ЦЕНИ

 
 
 

РЕФЕРЕНЦИИ